Hét 2e Hands kleding inzamel- en verkooppunt van Assen:

 'JA Kledingshop de Kast'

We zijn bezig om een nieuwe betaalbare locatie te vinden in Assen. Voor inbreng van kleding en schoenen kunt u bellen of mailen met:

Jurrie 0650503652  of jakledingshopassen@gmail.com


JA Kledingshop De Kast is de goedkoopste winkel in nette tweedehands kleding, schoenen en accessoires van Nederland. Klanten kunnen het hele jaar nette (merk) kleding en schoenen bij ons kopen voor € 2,50 per artikel, middels een donateurschap. * Dit concept heeft zich inmiddels bewezen in diverse plaatsen in Nederland. Als donateur van onze shop spaart u bovendien voor gratis kleding. Daarnaast organiseren we 10 keer per jaar een eurodag. U als donateur voor € 1,00 per artikel kleding en schoenen kunt kopen. Geeft ons weer de gelegenheid om u te verrassen met nieuwe kleding in de winkel, zodat ons aanbod regelmatig wordt ververst. Voor mensen die een smalle beurs hebben is dit een uitstekende manier om aan nette kleding en schoenen te komen. Maar ook voor mensen die het leuk vinden om tweedehands kleding te kopen zijn wij erg breed gesorteerd. Alles wordt keurig gesorteerd en eventueel gewassen en gestreken, zodat wij weer andere mensen gelukkig kunnen maken die voor heel weinig geld een nieuwe winterjas, broek, shirt, trui of een paar schoenen kunnen kopen.

* Vraag naar de voorwaarden.

www.dekastassen.nl             Tevens hebben we een nieuw concept, De Kast.''

We geven jonge ondernemers en  donateurs de kans om hun eigen producten te verkopen.

U kunt bij ons een kast huren (2,10 m² leg , incl. stroom en hang gedeelte) om uw eigen spulletjes te etaleren in onze shop . U bepaalt zelf de verkoop prijs,wij verkopen het vervolgens voor die prijs en de opbrengst is voor de volle 100% voor u. Wekelijks ontvangt u van ons een afrekening van uw verkochte producten.De Kast  huurt u per week met de mogelijkheid  wekelijks te verlengen.

Reserveer op tijd in verband met de grote belangstelling.

Tijdens het inrichten van uw Kast , GRATIS koffie of thee.

Op deze manier hebt u uw eigen winkeltje in het centrum van Assen.

Ook nieuw is de Boeken-Ruil-Kast:

U levert 1 boek bij ons in en mag gratis een ander boek uitzoeken.

*  Vraag naar de voorwaarden.

Kleding Doneren

Wilt u uw kleding doneren?  Des gewenst staan onze vrijwilligers van

JA Kledingshop de Kast' voor u klaar om uw donatie op te halen. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden en/of wilt u kleding laten ophalen?  Neemt u dan graag contact met ons op!

Tel: 0650503652


 

Nieuws

17-04-2015 12:25
ALLE KLEDING : Jassen, shirts, broeken, overhemden, t shirts, schoenen,  tassen ,riemen en laarsen 1,00 euro per artikel.(alleen donateurs)Niet donateurs betalen 3,00 euro per artikel. Als u zaterdag donateur wordt mag u 3 gratis kleding stukken uit zoeken.DONATEURSCHAP KOST 9,95 EURO PER...
Onderdelen 2 - 2 van 7
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>